هیچ کس این نکات مهم در خصوص دفتر مهاجرت را با شما مطرح نمی کند

Started by EdytheHoga, June 22, 2022, 03:43:52 PM

Previous topic - Next topic

EdytheHoga

اگرچه این شرایط راحت به نظر می رسد، ولی مراحل و فرایندی دارد که در صورت بی توجهی به آن، نداشتن آگاهی و همچین نبود وکیل مهاجرت بسیار طولانی و هزینه بَر خواهد شد. وزیر مهاجرت کبک اخیرا لیستی از رشته های مورد ترجیح این استان برای انتخاب مهاجرین اعلام کرده است .به نظر می رسد کبک بنا دارد تغییرات بعدی را مساعد با همین لیست در قانون اعمال کند. اما حالا خدا رو شکر میکنم که انقدر جسارت به ما داد که بتونیم تو این راه قدم بگذاریم . حالا که حدود دو سال اینجا دارم زندگی می کنم هر روز پیش از روز پیش به این قضیه ضعف زبانم پی می برم. وجود نیروهای جوان و بهویژه افراد نخبه و متخصص در هر کشوری و استفاده از علم و توان آنها از اهمیت بسیار بالایی برخودار است، زیرا آینده و پیشرفت کشورها در گرو بهره بردن از این نیروهای توانمند بوده، اما در این میان برخی کشورها بیشتر از سایر مناطق به اهمیت علم افراد نخبه پی بردهاند و به دنبال جذب آنها از تمامی نقاط دنیا هستند. در صورتیکه معیوبیت شما در صحبت کردن شما با نمایندگی مهاجرت در هنگام درخواستی به پناهندگی مشکل ایجاد میکند، شما حق کمک را دارید. دفتر مرکزی تراست در ونکوور قرار دارد و دفتر نمایندگی این گروه نیز در شهر تهران آماده ارائه خدمات است.